Auditii X Factor Romania – 4 iunie Iasi, 11 iunie Bucuresti

In: X Factor

28 May 2011auditii x factor romania mai iunie 2011Auditii X Factor Romania – 4 iunie Iasi, 11 iunie Bucuresti

Astazi 28 mai au avut loc auditiile X Factor Romania de la Timisoara. O amica a participat si a trecut de auditii. Am vazut o gramada de poze de la preselectiile X Factor Timisoara si pot spune ca a fost foarte multa lume, ceva in genul Romanii au talent. Acum ca auditile din luna mai s-au incheiat (au avut loc in 3 orase: Cluj, Constanta si Timisoara) cei din moldova trebuie sa se pregateasca pentru auditiile X Factor din Iasi, care vor avea loc pe data de 4 iunie si de auditiile X Factor Bucuresti, care vor avea loc o saptamana mai tarziu, pe data de 11 iunie.

Uitandu-ma peste pozele de la celelalte preselectii X Factor Romania, pot spune ca fenomenul incepe sa ia amploare si cred ca in toamna sau cand va incepe concursul la TV, se vor inregistra audiente record. Aceste auditii X Factor sunt doar primul pas pe care concurentii trebuie sa-l treaca. Drumul este lung, dar pentru cei ce au voce, este o oportunitate extraordina de a se face remarcati. Pentru mai multe informatii despre xFactor Romania, intrati pe site-ul oficial xfactor.a1.ro !

Bafta tuturor celor care veti particila la preselectiile X Factor Romania din luna iunie. Va reamintesc ca aceste preselectii vor avea loc pe data de 4 iunie si 11 iunie.
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comment Form

Like Box

Sondaje:

MO sau FOCA ?


Loading ... Loading ...