Barcelona – Manchester live pe Tvr1 – Finala Liga Campionilor 2011

In: Sport

18 May 2011Barcelona – Manchester va fi transmis live pe Tvr1 sambata 28 mai in Finala Liga Campionilor 2011 de pe Wembley

Finala Champions League 2011, Barcelona – Manchester va fi un meci epic. Cred ca la ora actuala acestea sunt cele mai puternice cluburi din lume, desi imi pare rau de Real Madrid. Finala Ligii Campionilor, Barcelona – Machester va fi live pe tvr1 sambata 28 mai. Meciul se va juca pe noua arena Wembley din Londra. Va dati seama ca Manchester are o motivatie in plus, pentru ca se joaca in Anglia! Va fi si un duel al antrenorilor, Guardiola vs Sir Ferguson.

In semifinala Barcelona a trecut de Real Madrid, care a fost un meci puternic mediatizat. Oriunde mergeam microbistii vorbeau despre acel meci. Manchester a eliminat-o pe Schalke 04, care nu este o echipa de renumele lui Real. Totusi vom vedea ce va fi in finala, iportant este ca meciul sa fie unul foarte spectaculos. Dupa cum am spus si mai sus, Finala Liga Campionilor, Barcelona – MAnchester United, va fi transmisa live pe tvr1 pe data de 28 mai 2011.
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comment Form

Like Box

Sondaje:

Ce esti, fata sau baiat ?


Loading ... Loading ...