Brosura Avon – Catalog online Avon – Campania Avon

In: Cosmetica|Look

27 Apr 2010brosura catalog avonBrosura Avon – Catalog online Avon – Campania Avon

Avon este unul din cele mai populare branduri de cosmetice, care in ultimii ani a dus niste campanii de promovare extrem de inteligente, transformand mii de femei si fete in reprezentante Avon. Dar nu tot timpul avem acces la o cunostinta care este un astfel de reprezentant ca sa putem face rost de catalogul Avon, motiv pentru care catalogul online Avon reprezinta o solutie excelenta. Acesta este disponibil pe avon-shop.ro si este foarte usor de urmarit.

In catalogul online Avon (sau brosura Avon daca vreti) veti gasi produse cosmetice cum ar fi produse pentru ingrijirea parului, produse de machiaj, parfumuri atat pentru barbati cat si pentru femei si mult altele. Strategia Avon se bazeaza pe o promovare esalonata in mai multe campanii nationale Avon. Fiecarei campanii ii corespunde o brosura Avon. In acest moment are loc campania nr. 8 din 2010, cu brosura 08/2010, valabila pana in 16 iunie 2010!

Eu am mai multe prietene care se ocupa cu asa ceva si pot spune sa le vad extrem de multumite de produsele Avon si destul de implicate in campaniile acestui brand.
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comment Form

Like Box

Sondaje:

Ce esti, fata sau baiat ?


Loading ... Loading ...