Cadouri pentru prieteni – O noua aplicatie pentru Facebook

In: Internet|Software

29 Jan 2011cadouri dragute facebookCadouri pentru prieteni – O noua aplicatie pentru Facebook

Aplicatia Cadouri pentru prieteni ofera posibilitatea userilor sa trimita cadouri simbolice (poze cu inimioare, cadouri surpriza, poze haioase, etc) prietenilor de pe Facebook. De asemenea aplicatia va poate ajuta sa atrageti atentia unei prietene sau unui prieten pe care il aveti pe Facebook si pe care doriti sa il cunoasteti mai bine. Cadourile pot fi trimise doar persoanelor din lista voastra de prieteni.

Aplicatia “Cadouri dragute” este foarte usor de utilizat, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati cadoul potrivit pentru un anumit prieten, dupa care trebuia sa introduceti numele prietenului spre care doriti sa trimiteti cadoul si sa apasati butonul de trimitere. Pe wall-ul prietenului vostru se va face o postare care va contine cadoul trimis si un scurt mesaj. Aplicatia “Cadouri dragute” ofera si posibilitatea de a vedea cate cadouri ati primit si ce prieteni vi le-au trimis, si de asemenea puteti tine evidenta cadourilor primite de voi de la prietenii care folosesc aplicatia.

Daca iti place aplicatia invita-ti toti pritenii sa o foloseasca, sa vezi cate cadouri primesti. Cadourile vor fi updatate perioadic si in functie de sezon. Folositi cu incredere sectiunea de comentarii pentru feedback.
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comment Form

Like Box

Sondaje:

Ce esti, fata sau baiat ?


Loading ... Loading ...