CreativeMonkeyz.com site-ul oficial RObotzi

In: Desene animate|Divertisment

15 Mar 2011creative moneyz robotziCreativeMonkeyz.com site-ul oficial RObotzi

Cu ocazia aparitiei episodului 6 din RObotzi, intitulat “Paralele”, cei de la Creative Monkeyz au parasit canalul lor de pe YouTube (unul din cele mai mari canale de YouTube din Romania) mutandu-se pe site-ul lor oficial numit CreativeMonekeyz.com, unde pe langa episodul saptamanal din RObotzi mai puteti gasi si o serie de tutoriale de grafica, clipuri, ringtone-uri, avatare, etc. Pe canalul de YouTube a celor de la Creative Monkeyz a mai ramas doar un clip cu explicatia plecarii pe site-ul oficial, restul filmelor fiind puse pe privat.

Cu toate ca au spus ca aceasta plecare nu v-a afecta lansarea urmatoarelor episoade din RObotzi, episodul saptamanal va fi lansat in fiecare joi seara, pe site-ul lor oficial CreativeMonkeyz.com. Eu le doresc succes pe viitor baietilor, chiar au talent in ceea ce fac dar consider (e doar o parere personala) ca plecarea de pe YouTube a fost si o mutare de marketing si promovare al site-ului. Intr-adevar au fost sute de clone si re-uploaduri pe YouTube, dar cu toate astea ei au avut milioane de views, care cred ca nu le-a adus nici un profit material, decat celebritate. Din cate stiu eu, din Romania nu poti deveni YouTube Partner ca sa poti sa-ti monetizezi clipurile postate (cred ca nu s-a schimbat acest lucru). Pe un site popular, cum cred ca va deveni CreativeMonkeyz.com dupa aceasta mutare, pot sa-si faca un adevarata afacere, daca vor avea zeci de mii de unici pe zi. Oricum eu salut aceasta initiativa, desi adoram canalul lor de YouTube. Acum ca mi-am spus parerea personala despre aceasta mutare, abia astept sa vina joia urmatoare sa apara RObotzi Episodul 7 ! Pana atunci, Long Live The Creative Monkeyz !
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comentarii la CreativeMonkeyz.com site-ul oficial RObotzi

Avatar

Soresku

March 10th, 2011 at 7:24 pm

super tare ceea ce faceti tineti-o tot asa !pot sa va pun si yo o intrebare:P……de ke nu bagti RObotzi pe un kanal TV in fiecare joi!daka reusiti asa ceva eu va ku prieteni mei va dam 50000000000000000000000 de like pe facebook ;)

Avatar

Soresku

March 10th, 2011 at 7:25 pm

de ke nui bagati pe un canal TV in fiecare joi!

Avatar

clau

May 9th, 2011 at 9:39 pm

is super tari ep cu voi…:))

Avatar

patrascu

March 3rd, 2012 at 4:45 pm

sunt foarte super robotzii!!! imi plac mult! ma uit la ei in fiecare vineri la 8:00 dimineata, pentru ca apoi plec la scoala, sunt clasa a 4 d, si trebuie sa ma uit dupa scoala, iar eu vreau dimineata!da DIMINEATA!!! va rog frumos puteti sa bagati mo si foca pe disney channel pe la ora 2:30 dupa-amiaza, hmm joiea, dar nu vinerea va rog pentru ca atunci pleaca mama la servici, dar va rog sa il lasati si pe calculator, si mai am o rugaminte, daca puteti sa transformati mo si foca(baietii), defiecare data in foca si mona(femeile)pentru ca sunt foarte amuzante, si cred ca tuturor copiilor le plac, in loc de mo si foca(baietii). multumesc ca mi-ati ascultat mesajul si ca am putut sa va zic gandurile copiilor!
va multumesc foarte mult!

Comment Form

Like Box

Sondaje:

MO sau FOCA ?


Loading ... Loading ...