Cum sa iti faci un CV bun – Model de CV eficient

In: Utile

11 Aug 2010Cum sa iti faci un CV bun – Model CV eficient care sa sara in ochi si sa iti ofere sansa unui interviu ? Cel mai bun CV.

Ceea ce trebuie sa aveti in minte atunci cand intocmiti un CV, este faptul ca persoana care citeste CV-ul trebuie sa ramana impresionata intr-o oarecare masura de ceea ce citeste. Foarte important este si aspectul si asezarea in pagina. De ce ? Simplu. Imaginati-va ca v-ati depus CV-ul fizic (nu online) la o firma unde si l-au mai depus inca 50 de candidati. Se poate intampla ca angajatorul sa le rasfoiasca rapid, iar daca CV-ul vostru ii sare in ochi ca si aspect, deja aveti un avantaj. Deci cum sa iti faci un CV bun care sa fie si eficient ?

Pai pe langa aspect, trebuie sa contina si informatii corecte despre persoana in cauza prezentate clar si concis fara povesti plictisitoare. Ordinea este aceasta: Informatii personale, experienta profesionala (in ordine invers-cronologica), Studii (aceeasi ordine), Cursuri, Aptitudini, Realizari. Pentru a fi mai explicit, am postat un model de CV eficient, care sa sara rapid in ochiul angajatorului. Sper ca acest model de CV sa iti dea raspunsul la intrebarea “cum sa iti faci cel mai bun CV ?”. Modelul de CV eficient il puteti lua de aici.
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comment Form

Like Box

Sondaje:

MO sau FOCA ?


Loading ... Loading ...