Cum sa recuperezi parola de mess – Yahoo Messenger

In: Internet|IT

26 May 2010Cum poti sa recuperezi parola de mess – Yahoo Messenger

Daca ti-ai uitat parola contului de Yahoo Messenger iti poti recupera parola daca stii cateva informatii despre contul tau. Deci pt. cei ce nu mai stiti nici o informatie despre contul vostru de mess, aveti grija unde si cum introduceti parola, si cel mai important: nu o uitati! Dar sa revenim la subiect, iata cum poti sa recuperezi parola de messenger si in acelasi timp parola de Yahoo mail:

- Intri pe www.yahoo.com si dai Sign In, apoi forgot password.

- Alegi una din cele 4 optiuni date.

- Daca exista o adresa de mail alternativa, introdusa in prealabil in contul tau de Yahoo o poti introduce, daca nu treceti la pasul urmator.

- Trebuie sa completezi urmatoarele date pentru ca putea sa recuperezi parola de Yahoo mess: data de nastere, tara in care locuiesti si codul postal. Daca le stii parola este recuperata, daca nu le stii recuperarea parolei de Yahoo Messenger si totodata a contului de Yahoo Mail este cam imposibila.

Intr-un fel sunt bune aceste elemente de securitate cand vrei sa resetezi sau sa recuperezi o parola de Yahoo mess, dar pe de alta parte, daca ti-ai reat contul acum multi ani si nu mai stii aceste detalii, trebuie sa fi foarte atent sa nu iti uiti parola, sau mai grav sa o spui cuiva rau intentionat. Nici eu nu mai tin minte aceste detalii la contul meu pe care am id-ul de mess, dar mi-am facut alt ID, si mi-am importat toata lista si acolo, just in case. Sper sa nu aveti nevoie de acest post niciodata, iar in cazul in care doriti sa stiti cum recuperezi parola de mess sau cum poti sa o resetezi (tot aia e) sper sa va fie cu folost postul, si sa reusiti.
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comment Form

Like Box

Sondaje:

MO sau FOCA ?


Loading ... Loading ...