Cum sa scapi de hemoroizi – Tratament hemoroizi

In: Sanatate

18 May 2011Cum sa scapi de hemoroizi – Tratament hemoroizi

Din cauza alimentatiei necorespunzatoare si a sedentarismului foarte multa lume sufera de hemoroizi externi sau interni, unii dintre ei foarte durerosi. Cum scapi de acest hemoroizi ? Singura metoda simpla si sigura pentru vindecarea completa de hemoroizi este sa mergeti la o clinica de proctologie sau la cabinetul unul medic foarte bun si sa va operati. Nu va speriati, clinicile procto au in zilele de astazi procedee moderne de eliminare a hemoroizilor, operatie este destul de acceptabila si nu doare. Pretul nu este unul ieftin, dar eu spun ca sanatatea merita banii. Eu sunt de parere ca daca vrei sa scapi de hemoroizi, sa te vindeci rapid si nu vrei sa investeti multi bani in medicamente si creme, mai bine te operezi (bineinteles la o clinica privata unde esti tratat regeste si nu in alta parte).

Ok, dar cum poti scapa de hemoroizii interni sau externi fara operatie ? Este foarte greu de vindecat, mai ales daca sunt mari. Mai mult ii puteti tine sub control, inactivi prin igiena, tratament eficient si regim alimentar. Informatiile de mai jos sunt pur informative, consultati medicul inainte sa aplicati cele citite. Pentru un tratament eficient impotriva hemoroizilor trebuie actionat atat din exterior cat si din interior. Un medicament foarte bun, care tine sub cotnrol (sau chiar vindeca) hemoroizii este Detralex. Il gasiti in farmacii fara reteta, si scrie pe prospect cum sa il luati pentru crizele hemoroidale. In timp ce luati Detralex, trebuie actionat si din exterior cu un tratament eficient impotriva hemoroizilor astfel: igiena zilnica cu sapun cu PH 5.5 (gasiti la farmacie), igiena dupa fiecare mers la toaleta (obligatoriu), aplicati crema de galbenele de doua ori pe zi, aplicati crema de galbenele inainte sa mergeti la toaleta si dupa igiena imediata, exercitii fizice (fara ridicare de greutati), eliminati sedentarismul, dieta corespunzatoare (legume,fribre,sucuri naturale), evitati constipatia! Dupa acest tratament eficient, aveti toate sansele ca hemoroizii sa va dispara sau sa stea inactivi adica sa nu fie deloc inflamati. Vindecarea hemoroizilor cere timp, ambitie si determinare si de cele mai multe ori consultul unui medic foarte bun!
Articole similare:Comentarii via Facebook

1 Comentariu la Cum sa scapi de hemoroizi – Tratament hemoroizi

Avatar

Marius

April 7th, 2014 at 7:06 am

Boala hemoroidala este una dintre cele mai dureroase boli. De aceea este bine sa o tratati de indata ce este descoperita. Pentru tratarea acestei boli exista foarte multe tratamente, mai mult sau mai putin eficiente. De departe cel mai bun tratament este unul naturist. Un astfel de tratament naturist puteti gasi aici: http://www.hemostop.ro.
Multa sanatate!

Comment Form

Like Box

Sondaje:

MO sau FOCA ?


Loading ... Loading ...