Declaratii de dragoste scurte – Declaratii frumoase

In: Mesaje

7 Jun 2010Declaratii de dragoste scurte – Mesaje cu declaratii de dragoste frumoase

Daca a tras Cupidon in tine cu sageata, ai nimerit la fix. In acest post puteti gasi declaratii de dragoste scurte, foarte frumoase pe care sa le trimiteti persoanei iubite pe mess, prin smsuri sau de ce nu se i le spuneti in persoana. Chiar daca in ziua de azi declaratiile de dragoste nu mai au aceeasi trecere ca altadata, acest frumos obicei nu trebuie uitat, pentru ca fetele apreciaza acest lucru. Cateva declaratii de dragoste scurte:

  • Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor para fi adormite in armonia raiului.
  • Te iubesc cum iubeste pasarea padurea, cum iubeste aurora soarele, cum iubeste floarea roua diminetii. Cu tine traiesc, exist, iubesc. Fara tine nu sunt nimic.
  • Daca cineva in lumea asta poate sa scrie pe soare,cu un cub de gheata,inseamna ca te iubeste mai mult ca mine.
  • Dragostea mea pentru tine este mai mare decat oceanul si mai intensa decat soarele.
  • Ce sa scriu ?! Nu incap decat 160 de caractere.. oare de cate ori pot scrie TE IUBESC ?
  • Gandul imi zboara de fiecare data la tine si am impresia mereu ca esti langa mine, alaturi de inima mea si de aceea dragostea ta ma face sa uite de distanta ce ne desparte De aici de departe iti trimit un sarut dulce si suav care sa te faca sa uiti ca nu putem fi impreuna in fiecare zi.
  • A iubi inseamna sa te simti singur cind persoana iubita nu e cu tine…. si sa te gandesti la ea macar o data pe zi… sa radeti de amintiri frumoase … sa vrei sa fii alaturi de ea in orice.

Sper sa va fie cu folos aceste declaratii de dragoste frumoase, si sa impresionati persoana iubita cu ele. Cand trimiteti declaratii, folositi declaratii de dragoste scurte, pentru ca au mai mult efect decat cele foarte lungi si plictisitoare.
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comment Form

Like Box

Sondaje:

Ce esti, fata sau baiat ?


Loading ... Loading ...