Lunapic.com site de modificat poze online – Schimbat imagini

In: Internet|Recomandari

3 Jun 2010Lunapic.com este un site de modificat poze online, adica un site de schimbat imagini, adaugat efecte, personalizat poze cu diferite inscriptii, texte etc.

Exista foarte multe site-uri bune de modificat poze pe net, si chiar daca www.photofunia.com este foarte polular, exista si alternative misto cum ar fi Lunapic.com de exemplu. Este foarte usor de folosit, se pot modifica pozele si de catre cei mai incepatori utilizatori. Prima oara trebuie sa uploadati poza si sa selectati marimea spatiului de lucru (canvas size). Dupa aceea puteti alege anumite efecte pe care le puteti aplica pe imagine cum ar fi efect de reflexie in apa, sclipici pe poza, se pot adauga diferite texte personalizate cu efecte misto, se pot adauga inimioare sau alte simboluri care plutesc peste poza, in general tot ce tine de modificarea unei poze online.

Lunapic.com este unul din cele mai misto site-uri de modificat si schimbat imagini online. Dupa ce modificati poza dupa gustul vostru, o puteti salva in calculator in format .jpg daca este poza statica, sau in format .gif daca ati modificat poza cu efecte animate, o puteti salva in account-ul vsotru de pe lunapic.com, sau puteti trimite poza modificata online pe site-uri de socializare gen Facebook, Wwitter, Myspace.

Asadar daca vreti sa incercati o alternativa la photofunia.com, nu ezitati sa intrati pe lunapic.com, unul din cele mai cool site-uri de modificat poze online. personal cred ca daca doriti sa schimbati imagini, sa adaugati diferite efecte pe poze, este un site foarte util.

Voi modificati poze online pe site-uri sau folositi programe instalate pe calculator ?
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comment Form

Like Box

Sondaje:

MO sau FOCA ?


Loading ... Loading ...