Rezultatele Loto 6 din 49 duminica si joi pe loto.ro

In: Diverse

5 May 2011rezultate loto 6 din 49 duminica si joiRezultate Loto 6 din 49 duminica si joi pe loto.ro – Numerele castigatoare extrase la 6/49

Puteti afla numerele castigatoare la Loto 6/49 in fiecare joi seara si duminica seara, intrand pe pe site-ul Loteriei Romane Loto.ro, asta in cazul in care ati pierdut tragerea loto de la televizor de pe TVR1. Rezultatele Loto 6/49 sunt puse pe site la scurt timp dupa extragere, timpul variaza dar oricum sunt puse in cursul serii impreuna cu castigurile de la acea extragere. Este clar ca Loto 6/49 a schimbat multe destine, asadar daca va numarati printre jucatori si nu va placa sa va uitati la televizor, puteti afla rezultatele de pe site-ul Loto.ro, la sectiunea 6 din 49.

La fel ca si Joker si 5/40 si tragerea 6/49 este de doua ori pe saptamana, joi si duminica. De ceva timp incoace, la televizor tragerile sunt intercalate intrun mic show, unde de obicei sunt invitate diferite trupe sa cante. Multa lume nu are timp sa se uite, de aceea multi prefera sa vada rezultatele si numele extrase la Loto 6 din 49 online pe site-ul Loteriei, unde sunt afisate si castigurile tragerii respective.
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comment Form

Like Box

Sondaje:

MO sau FOCA ?


Loading ... Loading ...