Romanii Au Talent Live online pe ProTV

In: Romanii Au Talent

9 Feb 2011romanii au talent liveRomanii Au Talent va incepe vineri seara la ora 20:30 si va fi transmis live pe postul ProTV. Daca nu sunteti familiarizati cu show-ul, acesta face parte dintr-o serie de emisiuni “Got Talent” prezente in alte tari si care au inregistrat audiente record. In cadrul emisiunii Romanii Au Talent oameni simplu (selectati in urma unei preselectii) vor putea arata audientei la ce sunt talentati, dupa care vor trece prin fata unui care va fi format din Mihai Petre, Andra si Andi Moisescu. Eu unul sunt chiar curios daca Romanii Au Talent va intrece Dansez pentru tine la audienta, eu unul cred ca da, pentru ca dupa parerea mea este destinat unei audiente mai largi. Ambele show-uri sunt, respectiv au fost, live online pe ProTV vinerea seara.

Sunt sigur ca la Romanii Au Talent live online pe ProTV vom fi martorii unor momente artistice de exceptie dar si de ipostaze funny care ne vor hrani buna dispozitie. Asadar nu pierdeti emisiunea Romanii au Talent live pe ProTV vineri de la ora 20:30 ! Va invit sa vizitati site-ul oficial al emisiunii Romanii au talent, unde gasiti foarte multe informatii online despre acest show.

romanii au talent

Cu aceasta ocazie am dat peste un blog util pentru fanii show-ului Romanii Au Talent, blog care se intituleaza Romanii Au Talent Fan unde puteti gasii multe stiri, poze si videoclipuri online legate de show, foarte utile daca nu puteti vedeo Romanii Au Talent live.

Am urmarit show-ul omonim din alte tari, si sper ca si in Romania sa se ridice asteptarilor. Tin minte cat de mult m-am amuzat la unele reactii ale juriului englez. Sper ca si juriul de la noi sa aiba momente din acestea, si mai sper ca si concurentii sa ne ofere un adevarat spectacol, si bineinteles cat mai mult talent. Acestea fiind spuse, nu pierdeti vineri Romanii Au Talent live pe ProTV.
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comment Form

Like Box

Sondaje:

Ce esti, fata sau baiat ?


Loading ... Loading ...