Web hosting ieftin, bun si performant in 2013

In: Recomandari

18 Feb 2012Dupa ce anul trecut am facut un post mai consistent cu niste recomandari de web hosting, pe care il propun si acum spre a fi citit cu atentie, m-am gandit sa fac si in 2013 un post in care sa trec in revista unele din cele mai bune servicii de web hosting de pe piata. Incep prin a va marturisi ca acum, dupa un an de zile de cand m-am mutat pe Hostgator, raman la o parere foarte buna despre ei. De ce spun asta? Pentru ca in tot anul nu am avut niciodata un downtime la blog (daca au fost eu nu le-am resimtit), au un suport tehnic de exceptie cu raspunsuri foarte prompte si politicoase si daca esti incepator, si daca esti avansat in cunostiintele de web hosting. Nu mai vorbesc despre faptul ca atunci cand m-am mutat de la un alt host la ei, mi-au transferat ei totul fara nici un fel de downtime.

Totusi, chiar daca sunt extrem de multumit de Hostgator, nu am sa-i pun pe primul loc si in acest post din cauza pretului. Sunt putin mai scumpi decat concurenta, dar va spun sincer, nu m-as muta prea curand de la ei. Avand in vedere ca titlul acestui post este de Web hosting ieftin si bun, am sa las primul loc umilul meu top 3 web hosting celor de la iPage , despre care am auzit numai lucruri bune. Asadar, mai jos aveti un top 5 web hosturi pentru orice fel de siteuri sau bloguri wordpress:

1. iPage

Cei de la iPage au in unele zile oferte de $2.95/luna, dar de obicei pretul incepe de la $3.50/luna, depinde de zi. Primiti spatiu pe disk si latime de banda nelimitata si un domeniu gratuit atat timp cat ramaneti la ei. Restul detaliilor le puteti vedea pe site sau citi un review complet in engleza aici, dar va pot spune ca ofera cam tot ce este de oferit in materie de web hosting. Este cel mai bun serviciu web hosting avand in vedere raportul calitate-pret.

.affiliate_link

 

2. Hostgator

Hostgator este de departe cel mai bun si mai performant serviciu web hosting, dar este putin mai scump. Pretul incepe de la $3.95/luna daca platiti pe 3 ani, si $5.56/luna daca platiti pe 1 an. Daca va inregistrati acum, beneficiati de cuponul SPRING care va ofera reducere de 20%! Ofera tot ce ofera iPage, mai putin domeniu gratuit, in schimb, are un server load mult mai generos. Asta inseamna ca daca aveti un site cu zeci de mii de afisari, Hostgator este alegerea potrivita. Am explicat mai multe despre acest lucrul in postul amintit la inceputul acestui articol.

 

 

3. SiteulMeu.com
Daca nu doriti un web hosting strain si vreti neaparat un web hosting romanesc bun, va invit sa incercati servicile SiteulMeu.com! Pretul incepe de la 3.50 euro/luna, ofera multe facilitati, le puteti vedea accesand site-ul lor. Avantajul major fata de hosturile straine il reprezinta faptul ca aveti de-a face cu romani si este mult mai usor atunci cand apar probleme.

 

 

Nu in ultimul rand va recomand si un site de unde puteti cumpara domenii ieftine .com .net .org .info etc, la cel mai bun pret. Site-ul se numeste GoDaddy si este foarte cunoscut in SUA. Au si servicii de web hosting daca sunteti interesati.
$1.99 Domains* at GoDaddy.com
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comment Form

Like Box

Sondaje:

Ce esti, fata sau baiat ?


Loading ... Loading ...