Web hosting profesional, ieftin si bun – Recomandari hosting

In: Internet|IT

5 May 2011web hosting profesional ieftinWeb hosting profesional, ieftin si bun – Recomandari hosting

Cati dintre noi nu am intampinat probleme cand a trebuit sa alegem dintre atatea servicii de web hosting. Dar cum alegi cel mai bun web hosting avand in vedere cat de variata este oferta. Dupa parerea mea nu exista “cel mai bun hosting”, foarte multe servicii sunt asemanatoare atat ca pret cat si ca facilitati oferite. Dar exista si foarte multe hosturi slabe, scumpe si care ofera putin. Acestea trebuiesc evitate. Pentru mai multe informatii despre hosturile de top, puteti citi articolul cel mai bun serviciu de web hosting.

In acest articol vreau doar sa va fac o scurta recomandare in ceea ce priveste un serviciu web hosting care este in acelasi timp si ieftin si foarte bun. Este vorba de iPage, un host care are un pret redus dar in acelasi timp aproape toate facilitatile pe care le au hosturi de top gen Hostgator. iPage ofera spatiu nelimitat pe disk, bandwidth nelimitat, domeniu gratuit, baze de date SQL nelimitate, mail-uri nelimitate, totul la doar $4.50 pe luna. Eu personal am cont la HostGator, dar am multi prieteni care au ales iPage si sunt foarte multumiti. Pentru mai multe informatii, puteti citi acest review complet iPage.
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comentarii la Web hosting profesional, ieftin si bun – Recomandari hosting

Avatar

Hosting

May 21st, 2011 at 8:00 pm

sunt foarte buni astia de la hostgator, iPage nu am incercat niciodata

Avatar

asmo

May 21st, 2011 at 10:09 pm

well, sunt buni si iPage, ofera si domeniu free, dar daca ai trafic mare si vrei performanta, cel mai safe e Hostgator dupa parerea mea cu toate ca e putin mai scump. In schimb daca ai bloguri mici sau site-uri de prezentare, nu are rost sa arunci banii pe Hostgator.

Avatar

soluicius

June 12th, 2011 at 1:08 am

Vaxohost e foarte bun. are si free hosting. eu sunt multumit de ei .. http://vaxohost.info sau http://vaxohost.com

Comment Form

Like Box

Sondaje:

MO sau FOCA ?


Loading ... Loading ...