www.romaniiautalent.ro este site-ul oficial Romanii Au Talent

In: Romanii Au Talent

18 Mar 2011www.romaniiautalent.rowww.romaniiautalent.ro este site-ul oficial dedicat emisiunii Romanii au talent, difuzat pe ProTV vinerea seara si sambata in reluare. Recunosc ca eu  in timpul emisiunii de la televizor, intotdeauna am si site-ul www.romaniiautalent.ro deschis in browser-ul meu ca sa-i revad pe cei mai tari concurenti din emisiune. Imi face mare placere sa vad ca cele mai spectaculoase momente sunt puse pe site imediat dupa ce acestea au fost in emisiune, deci are un update foarte bun.

Ce mai poti face pe site-ul oficial www.romaniiautalent.ro ? Poti sa dai o nota si poti posta comentarii la fiecare video pus pe site, poti citi stiri, vedea poze si multe alte lucruri interesante. Este destul de frumos site-ul oficial Romanii au talent, imi face mare placere sa stau pe el in timpul emisiuni, dar si imediat dupa aceea pentru ca mii de oameni posteaza impresii si comentarii. Au si o pagina de Facebook, o puteti gasi usor pe site. Romanii au talent devine deja un fenomen, nu doar o simpla emisiune, nu-i de mirare ca ProTv-ul inregistreaza audiente record.
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comentarii la www.romaniiautalent.ro este site-ul oficial Romanii Au Talent

Avatar

mihai eus shosha

April 27th, 2011 at 7:37 pm

Fiecare om are cate-o idee, bucurie la ce ia dat mama natura darul daruit de aceasta. TALENTUL . Succes Romanii au talent!

Avatar

mihai eus shosha

April 27th, 2011 at 7:48 pm

Orice moment artistic omul il poate crea prin ideile lui creatia artistica . Originalitate Cultural romanesc. succes in exces ! Multumesc. Tineti-o incontinuare.

Avatar

mihai eus shosha

April 27th, 2011 at 8:01 pm

intr-adevar fi mandru de darul pretuit de natura “TALENTUL” . Romanii au talent in orice moment artistic cat si de alt gen cretiv. Traieste in acea pictura nativa care ti-a daruit-o mama natura. Fi creativ in inventia ta, in domeniu care te re’prezinta la ROMANII au TALENT. Succes in ceea ce faceti. Pro TV-ul ar trebui sa promoveze orice roman NU numai la talent ci si in alte domenii cum ar fi invatamant, olimpiada, sport, creatie artistica. etc. Succes “in exces” Romanii au Talent. E bine si asa.

Avatar

mihai eus shosha

April 27th, 2011 at 8:06 pm

Succes ROMANIAAAA !!! . Fi tu cel ce faci ca talentu sa fie realitate, spontaneitate. Succes ROMANII au TALENT . Tine-o tot asa. Va transmit iensa viata sanatoasa. Intr-adevar arata-ne ca poti, ca sti etc. . Succes in exces.

Avatar

mihai eus shosha

April 27th, 2011 at 8:08 pm

Va transmit IMENSA viata sanatoasa.

Comment Form

Like Box

Sondaje:

Ce esti, fata sau baiat ?


Loading ... Loading ...