www.stirileprotv.ro – de azi aspect nou

In: Recomandari

8 Mar 2011www.stirileprotv.rowww.stirileprotv.ro de azi un nou look

Site-ul www.stirileprotv.ro are un nou look. Daca v-ati uitat aseara la stiri, probabil ca ati urmarit reportajul despre noul site www.stirileprotv.ro, care este mult mai practic si mai bine structurat decat cel anterior. In partea de sus exista doar patru butoane: Stiri, Video, Campanii Stirile ProTv, Programe Inregistrate ceea ce il face destul de aerisit. In partea stanga are un sidebar destul de dragut prin care puteti naviga usor printre sutele de stiri structurate pe categorii.

In centrul paginii apare cea mai importanta stire in momentul accesarii, iar sub ea pot fi gasite celelalte stiri ale momentului. Bineinteles ca site-ul www.stirileprotv.ro are si o versiune de mobil pe care o puteti viziona accesand m.stirileprotv.ro unde puteti vedea ultimele stiri mai mult in format text, numai bun pentru telefoanele mobile.

Mie unul imi place foarte mult acest nou look al siteului www.stirileprotv.ro in care pot cu mai multa usurinta sa urmaresc live stirile de azi, stirile de ieri sau stirile din alte zile. Are si un top cu cele mai vizionate clipuri pe site. Il puteti gasi in dreapta jos. Voua va place noul site stirileprotv.ro ?
Articole similare:Comentarii via Facebook

Comment Form

Like Box

Sondaje:

MO sau FOCA ?


Loading ... Loading ...